Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Heltens reise med Viggo og Knut Ivar

desember 15

NOK5250

Viggo og Knut Ivar inviterer til dagskurset «Heltens reise» på Villa Sult torsdag 15. desember. 

 «Heltens Reise» tar utgangspunkt i at vi alle er helter i våre egne liv.

Heltens reise dreier seg om å ta autentiske valg og være ekte i møte med andre. Men autentiske valg kan være vanskelig i møte med andres forventninger og forestillinger om hvem vi er. Noen livserfaringer kan lære oss å si hva andre vil høre og at et kan være negativt å uttrykke hva egentlig mener.

Kurset tar utgangspunkt i deltakernes identitet og forståelse for egne styrker og sårbarheter, og utforsker videre spenningen mellom den enkeltes faktiske livssituasjon og livet man egentlig kan ønske seg. Den siste delen av kurset dreier seg om relasjonsforståelse og hvordan man kan snakke ærlig og åpent om det som er viktig. 

Kurset passer både for ledere som vil videre og for andre som ønsker å leve et mer autentisk liv. Vi skreddersyr kurset til deltakergruppen. 

Kurset bygger på psykologiske og filosofiske modeller for personlighet, bevissthet og personlig utvikling. Kurset er praktisk rettet med fokus på den enkeltes livssituasjon og læringsbehov. Vi bruker ulike metoder som korte faglige foredrag, individuell refleksjon, diskusjoner i mindre grupper, meditative øvelser, rollespill og tegning.

Antall plasser: 16 

Pris: Kr. 5250,- 

Vi tilbyr fire stipendplasser med redusert pris kr. 950,- for ungdom og unge voksne. Send oss en mail hvis du ønsker å søke. 

Send en epost til psyko@psykopizza.no 

Hvis du har spørsmål om kurset, kontakt Knut Ivar eller Viggo:

Knut.ivar@psykopizza.no 

viggo@mindfulliving.no

Detaljer

Dato:
desember 15
Kostnad:
NOK5250

Sted

Villa Sult
Kruses gate 8
oslo, 0263 Norge
+ Google-kart
Telefon:
+4791707075